Wie zijn wij

Wij zijn René en Emmie Verkerk en wonen in Vlaardingen, onder de rook van Rotterdam in Nederland. Ons gezin bestaat uit 2 volwassen dochters en wij mogen sinds enkele jaren 2 schoonzonen tot ons gezin rekenen. René is werkzaam als beroeps brandweerman en heeft een eigen klusbedrijf. Emmie heeft een eigen bedrijf in managementondersteuning.

Al jaren gaan wij op vakantie naar Scandinavië. Voorzichtig begonnen in Denemarken, daarna de oversteek naar Noorwegen, toen doorgereden naar Zweden en Finland. Inmiddels kunnen wij ook IJsland afstrepen van onze bucketlist.

Onze vakanties bestonden uit rondreizen van het zuiden tot aan het noorden, van west Noorwegen tot aan de Russische grens in Finland. Ook de Noordkaap mocht niet ontbreken op onze trips. Wij zagen Scandinavië in alle jaargetijden. Elk jaargetij heeft zo zijn eigen mooie momenten.

Vaak begon onze vakantie in Västra Torup / Svenstorp Zuid-Zweden, een mooie trip van ongeveer 950 kilometer vanuit ons huis in Vlaardingen. In Zuid-Zweden komen wij altijd een paar dagen tot rust. Wij begonnen een paar dagen, maar de laatste jaren blijven wij daar steeds vaker een weekje.

Wij kregen dit jaar de kans om eigen vakantiehuisje te kopen in dit mooie gebied. Een huisje om tot rust te komen, te genieten van de natuur, heerlijk te wandelen met de hond in het bos, te kanoën of zwemmen in één van de meertjes.

De planning is om in het voorjaar 2019 het huisje helemaal in te richten, zodat wij het vanaf de zomer 2019 kunnen verhuren. Wij willen u graag het gevoel van thuis komen geven en u deelgenoot maken van deze mooie omgeving. Een plek waar u niet meer weg wilt.

Onze Nederlandse vrienden Tanne en Wim Vermeulen (www.tannesstuga.com) hebben ook een aantal huisjes in dit gebied en wonen op 2,5 km afstand van deze huisjes in Västra Torup. Zij begeleiden onze verhuur. U kunt bij hen altijd terecht voor al uw vragen.

Natuurlijk kunt u ook te allen tijde contact met ons opnemen.